DE ZEE IS JOUW SPORTSCHOOL

DE SURFANA SURFCLUB

Wie gaat er nu naar sportschool als je ook lid kan worden van de Surfana Surfclub! Je hebt niet alleen een stok achter de deur om 1 keer per week te gaan sporten. Je maakt ook nieuwe vrienden, bent op het strand en krijgt de heerlijke routine om elke week te surfen. Genieten en sporten tegelijkertijd!

Waarom surfen?

Over de positieve effecten die de natuur en met name water op ons heeft, is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Ook wij merken dat surfen een stressverlagend en geluksverhogend effect op ons dagelijks leven heeft. Reden genoeg dus om je baas en collega’s te overtuigen dat jij op tijd achter je laptop vandaan moet en naar het strand gaat om te surfen!

Tijdens de Surfana surfclub duik je de frisse zee in, verlos je je hoofd even van de dagelijkse stress en de sleur op kantoor. Na een avond spelen in de golven en genieten van een prachtige zonsondergang ben je weer helemaal zen voor de volgende werkdag!

“The Mappiness study showed an interesting statistic: the highest increase in happiness in an outdoor environment occurred when people were near water.”

Kosten Surfana Surfclub

Surfclub Hoeveel surfles Inbegrepen Per maand*
Pro Om de week surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen €75,-
Ultimate Iedere week surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen
– 10% korting op de Surfana Surftrips!
€95,-
Onbeperkt onbeperkt surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen
– 10% korting op de Surfana Surftrips!
€150,-
*Voor iedere surfclub geldt een minimale inschrijfperiode van 3 maanden.

Wat houdt de surfclub in?

Iedere Surfclub groep krijgt zijn eigen ervaren surfinstructeur voor het hele seizoen. Zo krijg je samen met maximaal 6 andere cursisten een seizoen lang les in het zelfde groepje van de zelfde instructeur, waardoor je elkaar goed leert kennen en de surfles zo leuk en goed mogelijk is.

De surfles duurt twee uur en je kunt kiezen voor een doordeweekse avond van 19:00 tot 21:00 uur óf in het weekend in de ochtend of namiddag.

Tijdens de surflessen wordt er gewerkt aan je techniek, krijg je wat theorie en dit wordt afgewisseld met vrij surfen onder begeleiding.

Meer surfen buiten de surfclub lessen om?
Dat kan! Als lid van de surfclub kan je altijd tijdens openingstijden naar de surfschool gaan en gratis gebruik maken van een wetsuit en surfboard. Zo kan je altijd even het water in!

Wat als er geen surf is? 
Geen probleem! Je instructeur zorgt dan voor een alternatief programma met sportieve (water) activiteiten. Denk hierbij aan SUP’en, zwemmen, longboarden of een uitgebreide surftheorie.

Surfana Sofftop Sessions
Het surfclub seizoen sluiten we gezamenlijk met alle surfclubs af met een laagdrempelige surfwedstrijd waarbij het vooral om de lol draait. Voor jong, oud en ieder surfniveau; de Surfana Softtop Sessions!

INFO:
  • Groepsgrootte: max. 7 personen
  • Duur: om de week/iedere week 2 uur
Tijdens het aanmelden kan je aangeven op welke dag en tijdstip jij het liefst je surfles wilt hebben en wat je huidige surfniveau is. Vervolgens delen wij in overleg met jou de groepen zo goed mogelijk naar niveau in!
afterwork-surfclub-5099
afterwork-surfclub-4804

“Surfing soothes me, it’s always been a kind of Zen experience for me. The ocean is so magnificent, peaceful, and awesome. The rest of the world disappears for me when I’m on a wave.”

German