Bedrijfsuitje strand

Origineel bedrijfsuitje op het strand!

Een bedrijfsuitje op het strand; een andere omgeving, tenen in het zand, haren in de wind en iets nieuws doen binnen een relaxte sfeer. Op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en aan het eind van de dag ontspannen en blij het strand weer verlaat!

Locatie

Wij bevinden ons op het terrein van een van de leukste strandtenten van Nederland: Rapa Nui. Wij werken nauw samen met de strandtent, zodat we een top dag van jullie bedrijfsuitje maken en jullie dus aansluitend op de activiteiten kunnen borrelen, BBQ-en, een DJ inhuren voor een feest, noem maar op!

Ontvangst

Jullie worden ontvangen door een enthousiast team van surf- en sportinstructeurs. Onder het genot van een welkomstdrankje horen jullie hoe de dag zal verlopen. Van speelschema’s tot een pauze voor wat eten en drinken, de surfschool regelt alles!

Keus uit vele activiteiten

Jullie kunnen kiezen voor verschillende Wateractiviteiten, de ‘Surfana Expeditie’, Beachgames en verschillende workshops zoals Yoga en Salsa. Alles is mogelijk!
Neem een kijkje in onze brochure, te vinden rechts in het menu.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het bedrijfsuitje? Twijfel niet om dan contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen met ons kantoor op 023-6200022 of dit formulier in te vullen: bedrijfsuitje