Bedrijfsuitje strand

Origineel bedrijfsuitje op het strand!

Even in een andere omgeving, tenen in het zand, haren in de wind en iets nieuws doen binnen een relaxte sfeer. Bedrijfsuitjes bij Surfana Zandvoort zijn op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en aan het eind van de dag ontspannen en blij het strand weer verlaat!

Locatie

Wij bevinden ons op het terrein van één van de leukste strandtenten van Nederland: Rapa Nui. Met hen delen we de passie voor - en de ervaring met - het organiseren van stranddagen voor bedrijven. Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje een top dag wordt, met heerlijk eten en drinken, originele activiteiten en een goede DJ of band.

        

Ontvangst

Jullie worden ontvangen door een enthousiast team van surf- en sportinstructeurs. Onder het genot van een welkomstdrankje horen jullie hoe de dag zal verlopen. Van speelschema’s tot heerlijk eten en drinken, wij regelen alles!

Keus uit vele activiteiten

Jullie kunnen kiezen voor allerlei leuke workshops en/of originele water en strandactiviteiten zoals surfen, knotshockeyen, beachvolley, zandsculpturen bouwen enz. Daarnaast bieden we ook orginele teambuilding programma's aan zoals Expeditie Surfana of een combinatie van dit alles. De mogelijkheden zijn oneindig! Neem een kijkje in onze brochure, te vinden rechts in het menu.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het bedrijfsuitje? Twijfel niet om dan contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen met ons kantoor op 023-6200022 of dit formulier in te vullen.

KLANTEN VAN ONS