IK ZIT OP SURFEN!

SURFCLUB VOOR KIDS

De surfclub is voor kinderen die van surfen hun sport willen maken. Naast een goede surftechniek, leren de kinderen omgaan met de zee en stromingen. Op deze manier bouwen ze aan hun zelfvertrouwen en vergroot het surfen hun geluk! Mensen blijken het meest happy te zijn wanneer ze in de buurt van de zee zijn. Dus kom snel van het voetbal- of hockeyveld af en ga surfen op het strand!


WAT IS DE SURFCLUB VOOR KINDEREN?

Als je lid wordt van de surfclub krijg je elke week surfles van je eigen (ervaren) surfinstructeur in een vast groepje van maximaal 7 kids per instructeur. Elke week heb je een surfles van 2 uur en deze zijn doordeweeks buiten schooltijd en in het weekend in de ochtend of namiddag.

TIJDENS DE SURFCLUB LESSEN:

  • leer je andere surfkids kennen
  • verbeter je spelenderwijs jouw surf-techniek
  • leer je voorspellen wanneer de golven goed zijn
  • kan je zelfstandig super veel oefenen met surfen (onder begeleiding)
  • hebben we altijd enorm veel plezier!

Wat als er geen surf is?
Als er geen surf is, verzint jouw instructeur een super tof alternatief programma met sportieve (water) activiteiten.

Surfana Sofftop Sessions
Het surfclub seizoen sluiten we gezamenlijk met alle surfclubs af met een laagdrempelige surfwedstrijd waarbij het vooral om de lol draait. Voor jong, oud en ieder surfniveau; de Surfana Softtop Sessions!

BERICHTJE AAN JE OUDERS: Zeg nu zelf, het is toch veel fijner op het strand, dan op het voetbalveld? Tijdens de surfclub ligt de focus niet op de prestatie, maar op genieten. De kids maken op een speelse manier kennis met onze prachtige Noordzee. Zo leren ze de natuur te waarderen en te genieten van de kleine dingen. Ook verbetert surfen hun zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en balans. 

INFORMATIE & PRIJZEN SURFCLUBS 2018

INFORMATIE SURFCLUB
Leeftijd: 7 tot 18 jaar
Zwemdiploma’s: A & B
Begin seizoen: maart / april
Einde seizoen: 7 oktober 2018
Instromen? Tot juni, indien je al surf-ervaring hebt!
Prijs:  €80 per maand

EXTRA INFO:

  • Bij een lidmaatschap van de Surfclub voor kinderen kan je gratis gebruik maken van surf materiaal (een wetsuit + surfboard) buiten de surfclub lessen om en tijdens de zomerstop! (Let op: dit valt onder eigen verantwoordelijkheid en kids onder de 13 alleen onder begeleiding van ouder/voogd!)
  • Als je je aanmeldt met een groepje van minimaal 4 kinderen, dan kunnen jullie ook zelf een dag en tijdstip kiezen voor jullie Surfclub!
  • Heb je nog geen ervaring met surfen? Dan adviseren we je om eerst een losse surfles te doen!
  • Wil je als ouder zelf ook op surfclub? Dat kan! Check de Surfana Surfclub voor volwassenen!
rapa-nui-surfen-surfschool

NOG MEER TE GEKKE SURF ACTIVITEITEN VOOR KIDS: