DE ZEE IS JOUW SPORTSCHOOL

DE SURFANA SURFCLUB

Wie gaat er nu naar sportschool als je ook lid kan worden van de Surfana Surfclub! Je hebt niet alleen een stok achter de deur om 1 keer per week te gaan sporten. Je maakt ook nieuwe vrienden, bent op het strand en krijgt de heerlijke routine om elke week te surfen. Genieten en sporten tegelijkertijd!

Waarom surfen?

Over de positieve effecten die de natuur en met name water op ons heeft, is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Ook wij merken dat surfen een stressverlagend en geluksverhogend effect op ons dagelijks leven heeft. Reden genoeg dus om je baas en collega’s te overtuigen dat jij op tijd achter je laptop vandaan moet en naar het strand gaat om te surfen!

Tijdens de Surfana surfclub duik je de frisse zee in, verlos je je hoofd even van de dagelijkse stress en de sleur op kantoor. Na een avond spelen in de golven en genieten van een prachtige zonsondergang ben je weer helemaal zen voor de volgende werkdag!

“The highest increase in happiness in an outdoor environment occurred when people were near water…” (The Mappiness study)

Meld je aan!

De surfclub lessen beginnen vanaf maart en het rooster staat in februari online. Je kunt je alvast opgeven voor de surfclub, dan kunnen wij de groepjes indelen op niveau en leeftijd!

Surfclub Hoeveel surfles Inbegrepen Per maand*
Basic Om de week surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen
– 10% korting op de Surfana Surftrips!
€75,-
Pro Iedere week surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen
– 10% korting op de Surfana Surftrips!
€110,-
Ultimate onbeperkt surfles – Onbeperkt gebruik van een wetsuit & board buiten de surfclub lessen
– 10% korting op de Surfana Surftrips!
€150,-
*Voor iedere surfclub geldt een minimale inschrijfperiode van 3 maanden.

Wat houdt de surfclub in?

Er zijn vaste instructeurs per dag en tijdstip. Als surfclub-lid word je op een vaste dag ingepland, zo kan de instructeur jou het beste begeleiden en leer je de andere van de groep goed kennen.

Tijdens de surflessen wordt er gewerkt aan je techniek en krijg je theorie. Dit wordt afgewisseld met vrij surfen en onder begeleiding surfen.

Meer surfen buiten de surfclub lessen om?
Dat kan! Als lid van de surfclub kan je altijd tijdens openingstijden naar de surfschool komen om gratis gebruik te maken van een wetsuit en surfboard. Zo kan je altijd het water in!

Wat als er geen golven zijn? 
Geen probleem! Je instructeur zorgt dan voor een alternatief programma met sportieve (water) activiteiten. Denk hierbij aan SUP’en, (redding)zwemmen, peddel techniek, krachttraining, video analyse, of een uitgebreide surf theorie.

Surfana Sofftop Sessions
Het surfclub seizoen sluiten we gezamenlijk met alle surfclubs af met een laagdrempelige surfwedstrijd waarbij het vooral om de lol draait. Voor jong, oud en ieder surfniveau; de Surfana Softtop Sessions!

INFO:
  • Groepsgrootte: max. 7 personen
  • Duur: om de week/iedere week 2 uur
Stap 1: Meld je aan via het reserveringssysteem. Stap 2: schaf een surfclub abonnement aan Stap 3: Plan je surflessen in. De betaling gaat per automatische incasso en gemiste surflessen kun je zelf op een andere dag inplannen. Dat is makkelijk!
afterwork-surfclub-5099
afterwork-surfclub-4804