De ultieme stranddag voor jou en je collegas!

TEAMS- EN BEDRIJFSUITJES

Met je voeten in het zand, je haren in de wind en samen iets nieuws doen in de relaxte omgeving van het strand en de zee. Reken maar dat dit goede teambuilding is! Bedrijfsuitjes bij Surfana Zandvoort zijn op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en een ontspannen en fijne dag beleeft! De uitjes voor teams en bedrijven van 20 tot wel 1500 personen organiseren wij vanuit onze ‘Goodlife Events’ tak binnen de surfschool. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website van onze SURFANA EVENTS!

De Locatie

Wij bevinden ons op het terrein van één van de leukste strandtenten van Nederland: Rapa Nui. Met hen delen we de passie – en de ervaring – voor het organiseren van stranddagen voor bedrijven en teams. Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje een top dag wordt met heerlijk eten en drinken, originele activiteiten en een goede DJ of band als afsluiter. Het bedrijfsuitje kan worden gecombineerd met een bedrijfs -presentatie, -vergadering of -training. Zodat jullie na deze dag niet alleen lekker uitgewaaid zijn, maar dat ook alle neuzen weer dezelfde kant op wijzen!

Het ontvangst

Jullie worden ontvangen bij de strandtent met een welkomstdrankje. Vervolgens staat een enthousiast team van surf- en sportinstructeurs voor jullie klaar en horen jullie hoe de dag zal verlopen. Van speelschema’s tot heerlijk eten en drinken, wij regelen alles!

Eten en drinken

Al onze programma’s kunnen worden aangevuld met een lunch, BBQ, hapjes en nog veel meer.

Voor meer informatie en boekingen ga naar SURFANA EVENTS.

 

IMG_2719