Een zorgeloze dag op het strand voor de hele familie!

FAMILIEDAG

Organiseer je een familiedag of familieweekend? Dan wil je originele activiteiten en vooral een gezellige en zorgeloze dag! Surfana Zandvoort zet naar jullie wens een programma  voor jong en oud in elkaar met verschillende wateractiviteiten en strandspellen. Dus nu eens niet verveeld aan de koffie, maar lekker het water in en het strand op voor een hoop plezier!

De Locatie

Samen met strandtent Rapa Nui verzorgen we een complete dag met een hapje en drankje. De strandtent is kindvriendelijk, ziet er leuk uit en is altijd gezellig, wat voor strandweer het ook is! Mochten jullie een weekend de tijd hebben, kijk dan eens voor een overnachting op ons surfcamp in de prachtige duinen op Camping de Lakens.

Activiteiten

De waterratten kunnen kiezen voor Surfen, Bodyboarden, Skimboarden, Stand Up Paddle en sinds 2015 de (megagrote!) Familie SUP.

Houd je de voeten liever droog dan kunnen jullie gaan Powerkiten, Beachvolleybal spelen, de Beachgames doen, of een gave workshop kiezen zoals Zandsculpturen bouwen, Yoga of Korren (met een groot net langs de zandbanken vissen).

Interesse?

Wij zijn geopend van maart t/m begin oktober. Wil je alvast een offerte aanvragen voor jullie originele en actieve familiedag op het strand in 2019? Dit kan! In de wintermaanden versturen wij 1 x per week offertes. Liever snel contact? SMS of app 06-15398560

familiedag-2991
familiedag-bbq-2843