OP KAMP AAN ZEE IN DE DUINEN

SCHOOLKAMP ORGANISEREN?

Een onvergetelijk schoolkamp organiseren blijft een uitdaging. Beleef samen met de klas een uniek schoolkamp in de duinen van Zandvoort en Bloemendaal. Op ons surfcamp kun je terecht voor een bijzonder schoolkamp! Door de originele activiteiten, de frisse buitenlucht en het actieve programma blijven de smartphones buiten beeld en waant iedereen zich helemaal in de natuur.

HET SCHOOLKAMP WORDT EEN SURFCAMP

Jullie kunnen ervoor kiezen om elke dag te beginnen met een surfles en daarnaast het programma uit te breiden met verschillende strand– en wateractiviteiten, teamspelen, tours en/of workshops. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten, beachgames, korren (vissen in ondiepe zee met een net), raften, een biologieles in het nationaal park de Kennemerduinen, of een fiets huren om Haarlem of Amsterdam te bezoeken.

De omgeving
Op duincamping de Lakens, de locatie van het surfcamp bevind je jezelf midden in de natuur en komen er konijnen, vossen en zelfs herten voorbij. Vanaf het camp loop je in vijf minuten naar het strand voor een verfrissende duik of om te genieten van een zonsondergang!

Zes jaar ervaring

Sinds 2010 hebben we op deze mooie plek in de duinen ons surfcamp opgebouwd. Na veel ervaring met surfcamps voor volwassenen en kinderen, merkten we dat ook schoolklassen enthousiast zijn over het camp. Met een naar wens samengesteld programma, zijn de leerlingen volop in de natuur en ontdekken zij door middel van surfen en andere buitenactiviteiten hoeveel energie het hen geeft.

INTERESSE?
WE BEKIJKEN GRAAG SAMEN DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN TE GEK SCHOOLKAMP!

Info

Eten en drinken
Een dag in de buitenlucht maakt hongerig! Daarom hebben we een kookcrew, zij kunnen voor maximaal 150 personen een voedzame en gezonde maaltijden op locatie voorschotelen. Hiervoor beschikt het surfcamp over een volledig ingerichte keuken.

Altijd strandweer!
Een beetje water, daar doen we niet moeilijk over. Het is tenslotte een surfcamp. Mocht het nu stormen of stortregenen, dan hebben we een uitdagend alternatief programma dat we in overleg kunnen draaien. Ook als er geen golven zijn, zijn er veel alternatieve wateractiviteiten. Kortom: we maken er altijd – en voor iedereen – een feestje van.

Kosten
Een overnachting in de tenten van het surfcamp zijn €20,- per leerling, ze hoeven dan alleen een slaapzak en een hoofdkussen mee te nemen. Willen jullie eigen tenten meenemen? Dit kan ook! De kosten zijn dan €17,50 per leerling. We kunnen groepen tussen de 25 en 150 deelnemers accommoderen.