EEN WEEKENDJE WEG OF OP DE TRIP VAN JE LEVEN!

SURFANA SURF VAKANTIE 21+

Je begeeft je even in een totale andere wereld als je wakker wordt in de duinen op 20 minuten van Amsterdam. Het Surfcamp Bloemendaal op Camping de Lakens is de plek waar je een weekend of midweek kan genieten van een onverwacht fijne surf vakantie in Nederland. Of ga je toch liever een week lang mee met Surfana op surftrip naar het buitenland?

SURFANA BLOEMENDAAL

Na een ontbijtje op het surfcamp loop je in een paar minuten naar de surfschool. Je trotseert de zee met een surfboard en in de middag kun je een rondje door de Kennemerduinen struinen, een dagje Haarlem pakken of lekker op het strand blijven hangen. De dag sluit je af met een mooi strandfeestje, waarna je neerploft in een van onze tipi tentjes onder de sterren.

Waarom het surfcamp?

Toen wij in 2007 met onze surfschool begonnen wilden we de mensen ook de lifestyle laten ervaren die het surfen zo mooi maakt. En dit is gelukt! Sinds 2010 kun je er een weekendje tussenuit met je vriend, vriendin, vrienden of alleen. Om te ontspannen, te genieten van de natuur en vooral heel veel plezier op het strand en in de zee te hebben.

Voor meer informatie ga je naar Surfana Bloemendaal.
We zien je deze zomer!

SURFANA SURFTRIPS

Je pakt wat kleding in, stapt op het vliegtuig om vervolgens op het vliegveld van bestemming opgewacht te worden door de Surfana crew. Jouw surfvakantie is begonnen en je hoeft je nergens meer druk over te maken! Een week lang verblijf je met ons in een prachtige villa, wordt er heerlijk voor je gekookt en krijg je surfles op de mooiste golven.

Waarom de surftrips?

Begonnen als jaarlijks uitje met onze vaste surfgasten van de surfschool, zijn de Surfana Surftrips een waar begrip geworden! Je kunt met ons op surftrip naar Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs de Malediven! De gezelligheid en kleinschaligheid is voor ons nog altijd een van de belangrijkste factoren. Kortom, je bent met een klein groepje volwassenen, max 10 personen en een handje vol surfana crew, op een prachtige locatie aan het surfen en van het leven aan het genieten. Het is een week die je lang bij zal blijven staan.

Voor meer informatie ga je naar Surfana Surftrips.
Tot snel tijdens een van de trips!

SURFANA VLIELAND

En heb je het wel gezien aan de kust van Noord-Holland, maar wil je er wel een weekendje tussenuit in eigen land? Op het mooiste Waddeneiland van Nederland verzorgt Surfana Vlieland naast surfcamps voor kids complete surfweekenden voor volwassenen!