5 DAGEN LANG SURFEN EN KAMPEREN IN DE DUINEN

SURF ZOMERKAMP

Met je leeftijdsgenoten een week lang chillen en surfen, even je smartphone laten liggen en genieten van de prachtige omgeving in de duinen van Bloemendaal. Dit is het surf zomerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar op het surfcamp op camping de Lakens! 

WAT GAAN WE DOEN?
Op zondag om vijf uur ontmoeten we elkaar op het camp. Dan zijn je ouders nog even welkom op het surfcamp. Elke ochtend krijg je twee uur surfles en ‘s middags zijn er verschillende activiteiten in de duinen en op het strand. We gaan bijvoorbeeld longboarden op de boulevard of het natuurpark in op zoek naar wilde dieren. We gaan door tot het donker is met een spannend potje levend stratego. De exacte weekindeling hangt af van de surf- en weersvoorspellingen. Iedere week sluiten we op vrijdag af met de ‘Expression Session’, waar iedereen zijn of haar surfskills laat zien aan de ouders. Na deze week heb je nieuwe vrienden voor het leven!

surfanasurfzomerkamp-2

Cool! Wanneer kan ik op zomerkamp?

In de zomervakantie van 2019 kan je tijdens de volgende weken op zomerkamp:

 • Week 29:        14 t/m 19 juli
 • Week 30:        21 t/m 26 juli
 • Week 31:        28 juli t/m 2 augustus
 • Week 32:        4 t/m 9 augustus
 • Week 33:        11 t/m 16 augustus
 • Week 34:        18 t/m 23 augustus
 • Week 35:        25 t/m 30 augustus

De kosten voor het zomerkamp zijn €525,- per week. De eerste en laatste weken van het zomerkamp zijn vaak druk, dus boek op tijd! We kunnen helaas geen plekken reserveren.

Vraag & Antwoord

 • Waar is het surfcamp?

  Het Surfcamp bevindt zich op Camping de Lakens in Bloemendaal aan zee. Deze camping is meermalen genomineerd en verkozen tot beste duincamping van Nederland. De Noordzee ligt dan ook op maar tien minuten loopafstand. Vijf minuten de andere kant op vind je het natuurpark de Kennemer Duinen waar herten, schotse hooglanders en wilde paarden rondlopen. Ook de ‘huisvos’ Freek komt regelmatig buurten op de camping.
 • Wat is er allemaal te doen op het surfcamp?

  We vinden de natuur om ons heen super fijn en organiseren zo veel mogelijk activiteiten in de duinen, op het strand en in de zee. Het surfcamp is een paradijs aan hangmatten, banken, surf magazines en surf films…kortom alles wat je nodig hebt om na het surfen lekker te chillen en toffe activiteiten te ondernemen!
 • Wat voor eten wordt er geserveerd?

  Je krijgt drie keer per dag een gezonde en voedzame maaltijd, zodat je de volgende dag er weer er tegenaan kan tijdens de surfles. Voor tussendoor is er genoeg te drinken en zijn er gezonde snacks!
 • Hoe groot zijn de groepjes waarin ik surfles krijg?

  Bij ons krijg je in kleine groepjes van 6 personen surfles van gecertificeerde surf-instructeurs. Onze surf-instructeurs hebben allemaal een (up to date) Lifeguard en Surfcoach diploma. Ook vragen wij van iedere instructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op. Vaak begeleidt de surf-instructeur ook het middagprogramma. Daarnaast werken we met begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan.
  Iedereen die mee gaat op zomerkamp dient een zwemdiploma A en B te hebben. Dit is voor je eigen veiligheid en plezier in het water.
 • Vragen?

  Ben je jonger dan 12 jaar? Dan is het kidscamp wat voor jou!
  Hebben jij of je ouders verder nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
  Stuur een e-mail naar: bloemendaal@surfana.com
  of bel met: 06 – 81 49 06 63
  Tot op het strand!
surfanasurfzomerkamp-bloemendaal-212
jeugd-zomerkamp-3