Geniet van ultieme vrijheid

SURF MATERIAAL HUREN

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij ons kan je een surfboard huren en een wetsuit huren. Dit kan al wanneer je minimaal één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana Zandvoort zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

SURFBOARD HUREN

SURFBOARDS:

  • Softtops
  • Vanaf €5,- per uur!

Verhuur Surfboards
We hebben een ruime keuze aan sofftops in ons assortiment. Van shortboards, 4’8, funboards in 7’6 en longboards tot 9’0. We geven graag advies over het type surfboard dat past bij je niveau en de surf condities. Wijzelf gaan vaak met softtops het water in, omdat je er veel golven mee pakt en goed aan je techniek kunt werken. 

Je eerste surfboard kopen
Ben je toe aan je eerste eigen board? Wij helpen je graag met het kiezen van je eerste board. Ook hebben wij aan het einde van het seizoen een verkoop van boards die het afgelopen seizoen zijn gebruikt, houd hiervoor de facebook in de gaten!

WETSUIT HUREN

WETSUITS:

  • Ruime keuze uit 5/3, 4/3 en 3/2mm wetsuits
  • Handschoentjes, schoentjes en caps
  • Vanaf €5,- per uur!

Verhuur wetsuits
Ieder seizoen wordt de collectie wetsuits weer aangevuld. We hebben altijd een ruime selectie van goede wetsuits hangen. We hebben 5/3 millimeter wetsuits, hier mee kun je in het koude voorjaar al de Noordzee  in. Ook verhuren we schoentjes, caps en handschoenen tot ongeveer mei! Voor in de zomer hebben we 4/3mm en 3/2mm wetsuits in alle maten, zodat je het nooit te koud of te warm hebt. 

SUP BOARD HUREN

SUP:

  • Goede stabiele SUP’s voor beginners
  • SUP + Paddle
  • Vanaf €10,- per uur!

Verhuur SUP boards
Als er een dag weinig of geen golven staan en je al enige ervaring hebt met SUP-en, kan je bij ons een supboard huren! Het is heel rustgevend om een stukje de kust uit te peddelen, onderweg zie je mogelijk een zeehond en bij terugkomst heb je een goede workout gehad. SUP-en is een ideale activiteit tussen het zonnen en chillen op het strand door. Ga je voor het eerst SUP-en? Kies dan voor een SUP-les, deze kost €20,- p.p. en start vanaf drie personen. Een ervaren instructeur geeft je de eerste instructies en zal je ook wijzen op de maatregelen om veilig weer terug aan de kust te komen.

PRIJSLIJST VERHUUR

SURFBOARD HUREN:

Softtop (beginners) Softtop + Wetsuit
PER UUR €5,-  €10,-
PER DAG €20,- €40,-
10 UUR (RITTENKAART) €40,- €75,-
ONBEPERKT €120,- €200,-

WETSUIT & ACCESSOIRES HUREN:

Wetsuit (los) Schoentjes / Handschoentjes / Caps
PER UUR €5,- €5,- per set (of €2,50 per item)
PER DAG €20,- €15,-
10 UUR (RITTENKAART) €40,-
ONBEPERKT €120,-

SUP BOARD HUREN:

SUP + Paddle SUP + Paddle + Wetsuit
PER UUR €10,- €15,-
PER DAG €35,- €50,-
10 UUR (RITTENKAART) €85,- €100,-
ONBEPERKT €150,- €225,-

*EXTRA: we verhuren ook bodyboards & skimboards voor €5,- per uur!

CHECK OF ER GOLVEN ZIJN!

Kijk voor een update van de voorspellingen op onze website of facebook. Mocht je niet zeker weten of de golven goed zijn om te surfen, dan kun je ons altijd even bellen voor een live surf update.

OPENINGSTIJDEN

Check de algemene openingstijden en voor je van huis gaat kijk altijd even op onze Facebook. Het is namelijk mogelijk dat we door weersomstandigheden/geen golven gesloten zijn of bij goede golven juist extra lang geopend zijn!