Geniet van ultieme vrijheid

SURF MATERIAAL HUREN

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij ons kan je een surfboard huren en een wetsuit huren. Dit kan al wanneer je minimaal één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana Zandvoort zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

SURFBOARD HUREN

SURFBOARDS:

  • Softtops
  • €7,50 per uur

Verhuur Surfboards
We hebben een ruime keuze aan sofftops in ons assortiment. Van shortboards, 4’8, funboards in 7’6 en longboards tot 9’0. We geven graag advies over het type surfboard dat past bij je niveau en de surf condities. Wijzelf gaan vaak met softtops het water in, omdat je er veel golven mee pakt en goed aan je techniek kunt werken. 

Je eerste surfboard kopen
Ben je toe aan je eerste eigen board? Wij helpen je graag met het kiezen van je eerste board. Ook hebben wij aan het einde van het seizoen een verkoop van boards die het afgelopen seizoen zijn gebruikt, houd hiervoor de facebook in de gaten!

WETSUIT HUREN

WETSUITS:

  • Ruime keuze uit 5/3 en 4/3 wetsuits
  • €5,- per uur
  • Handschoenen, schoentjes en cap €2,50 per item of €5,- voor alle accessoires

Verhuur wetsuits
Ieder seizoen wordt de collectie wetsuits weer vervangen door nieuwe. Daardoor hebben we altijd een ruime selectie van goede nieuwe wetsuits hangen. We hebben 5/3 millimeter wetsuits, hier mee kun je in het koude voorjaar al de Noordzee  in. Ook verhuren we schoentjes, caps en handschoenen tot en met april. Voor in de zomer hebben we ook 4/3mm wetsuits in alle maten, zodat je het nooit te koud of te warm hebt. 

SUP BOARD HUREN

SUP:

  • Goede stabiele SUP’s voor beginners
  • SUP + Paddle
  • €12,50 per uur

Verhuur SUP boards
Als er een dag weinig of geen golven staan en je al enige ervaring hebt met SUP-en, kan je bij ons een SUP-board huren! Het is heel rustgevend om een stukje de kust uit te peddelen, onderweg zie je mogelijk een zeehond en bij terugkomst heb je een goede workout gehad. SUP-en is een ideale activiteit tussen het zonnen en chillen op het strand door. Ga je voor het eerst SUP-en? Kies dan voor een SUP-les, deze kost €25,- p.p. en start vanaf drie personen. Een ervaren instructeur geeft je de eerste instructies en zal je ook wijzen op de maatregelen om veilig weer terug aan de kust te komen.

PRIJSLIJST VERHUUR

SURFBOARD HUREN:

Softtop (alle niveau’s) Softtop + Wetsuit
PER UUR €7,50 €12,50
PER DAG €25,- €45,-
10 UUR (RITTENKAART) €65,- €105,-
ONBEPERKT €195,- €300,-

WETSUIT & ACCESSOIRES HUREN:

Wetsuit (los) Schoentjes / Handschoentjes / Caps
PER UUR €5,- €5,- per set (of €2,50 per item)
PER DAG €20,- €15,-
10 UUR (RITTENKAART) €40,-
ONBEPERKT €120,-

SUP BOARD HUREN:

SUP + Paddle SUP + Paddle + Wetsuit
PER UUR €12,50 €17,50
PER DAG €35,- €50,-
10 UUR (RITTENKAART) €115,- €145,-
ONBEPERKT €200,- €275,-

*EXTRA: we verhuren ook bodyboards & skimboards voor €5,- per uur!

CHECK OF ER GOLVEN ZIJN!

Kijk voor een update van de voorspellingen op onze facebook. Je kunt ook de websites van Windguru of Magicseaweed gebruiken. Het duurt even voor je de golfvoorspellingen leert lezen. Het beste is zo vaak mogelijk gaan! Steeds kijk je wat de voorspellingen voor de wind, golven en het getij waren en zo leer je het snelst wat het beste is. Je kunt ons op locatie bij de surfschool ook altijd nog om tips vragen. 

OPENINGSTIJDEN

Check de algemene openingstijden voor je van huis gaat.  Kijk ook altijd even op onze Facebook. Het kan zijn dat we bij te harde wind of geen golven gesloten zijn, dit zetten we dan op onze Facebook pagina.