IK ZIT OP SURFEN!

SURFCLUB 7 – 18 jaar

De surfclub is voor kinderen en tieners die van surfen hun sport willen maken. Naast een goede surftechniek, leer je omgaan met de zee en stromingen. Op deze manier bouw je aan je zelfvertrouwen. Ook vergroot surfen je geluk! Mensen blijken het meest happy te zijn wanneer ze in de buurt van de zee zijn. Dus kom snel van het voetbal- of hockeyveld af, kom naar het strand en ga surfen!

 

WAT IS DE SURFCLUB?

Als je lid wordt van de surfclub krijg je elke week surfles van je eigen (ervaren) surfinstructeur in een vast groepje van maximaal 7 kids per instructeur. De surflessen zijn doordeweeks na schooltijd en in het weekend.

TIJDENS DE SURFCLUB LESSEN:

  • leer je andere surfers kennen
  • verbeter je spelenderwijs jouw surf-techniek
  • leer je voorspellen wanneer de golven goed zijn
  • kan je zelfstandig super veel oefenen met surfen (onder begeleiding)
  • hebben we altijd enorm veel plezier!

Wat als er geen surf is?
Als er geen surf is, verzint jouw instructeur een super tof alternatief programma met sportieve (water) activiteiten.

Surfana Sofftop Sessions
Het surfclub seizoen sluiten we gezamenlijk met alle surfclubs af met een laagdrempelige surfwedstrijd waarbij het vooral om de lol draait. Voor jong, oud en ieder surfniveau; de Surfana Softtop Sessions!

BERICHTJE AAN JE OUDERS: Zeg nu zelf, het is toch veel fijner op het strand, dan op het voetbalveld? Tijdens de surfclub ligt de focus niet op de prestatie, maar op genieten. De kids maken op een speelse manier kennis met onze prachtige Noordzee. Zo leren ze de natuur te waarderen en te genieten van de kleine dingen. Ook verbetert surfen hun zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en balans. 

Meld je aan

De surfclub lessen beginnen vanaf maart en het rooster staat in februari online. Je kunt je alvast opgeven voor de surfclub, dan kunnen wij de groepjes indelen op niveau en leeftijd!

EXTRA INFO:

  • Bij een lidmaatschap kan je buiten de surfclub lessen gratis gebruik maken van surf materiaal (een wetsuit + surfboard). (Let op: dit valt onder eigen verantwoordelijkheid en kids onder de 13 alleen onder begeleiding van ouder/voogd!)
  • We starten een groepje vanaf minimaal 4 deelnemers
  • Het abonnement is minimaal 3 maanden en loopt daarna automatisch maandelijks door
  • Heb je nog geen ervaring met surfen? Dan adviseren we je om eerst een losse surfles te doen!
  • Wil je als ouder zelf ook op surfclub? Dat kan! Check de Surfana Surfclub voor volwassenen!
rapa-nui-surfen-surfschool

NOG MEER TE GEKKE SURF ACTIVITEITEN VOOR KIDS: