HET STOERSTE KIDSCAMP AAN HET STRAND!

SURFKAMP VOOR KINDEREN

Dit is een te gek surfkamp voor kinderen. Heb jij zin in een week vol surfen en activiteiten op het strand? Kom naar het Kidscamp van Surfana Zandvoort! Op dit dagkamp ga je elke dag surfen. Na de surfles gaan we op avontuur in de duinen, of beleven een actief en creatief middagprogramma op het strand. Ben jij klaar voor de leukste week van de zomer?

WAT IS HET KIDSCAMP?

Het kidscamp is een kinderkamp zonder overnachting, het surfkamp is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het surfen, plezier op het strand en in de duinen staat centraal bij dit te gekke surfkamp voor kinderen. Bij ons kidscamp heb jij een onvergetelijke tijd! We hebben al meer dan 5 jaar ervaring met het organiseren van de surf kinderkampen en samen met jou maken we er weer een geweldige zomer van!

Wat gaan we allemaal doen?
Tijdens je week op kamp wordt je een super goede surfer. Je krijgt elke dag 2 uur les van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Surfana Zandvoort. Zij leren jou mega snel hoe je het beste op een golf kan surfen. Daarnaast doen we elke dag leuke spelletjes en andere activiteiten, zoals bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen, surfsieraden maken. We gaan allerlei spannende avonturen beleven in de duinen!

We sluiten de week af met de te gekke ‘Expression Session’. Dit is een grote verkleedpartij waarbij je jouw surf kunsten laat zien aan alle ouders!

Samen surfen en lol hebben

Cool! Wanneer kan ik op kidscamp?

In de zomervakantie van 2019 kan je tijdens de volgende weken op kidscamp:

 • Week 29:        15 t/m 19 juli   €315
 • Week 30:        22 t/m 26 juli   €315
 • Week 31:        29 juli t/m 2 augustus   €295
 • Week 32:        5 t/m 9 augustus   €295
 • Week 33:        12 t/m 16 augustus   €315
 • Week 34:        19 t/m 23 augustus   €315

De eerste en laatste weken van het kidscamp zijn vaak druk, dus boek op tijd! We kunnen helaas geen plekken reserveren.

Vraag & Antwoord

 • Wanneer is het surfkamp

  Het kamp is van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en op vrijdag is het een halve dag. De exacte programmatijd voor vrijdag wordt de week van te voren gecommuniceerd en zal zijn tussen 9:00 en 15:00.
 • Waar is het surfkamp?

  Het surfkamp voor kinderen wordt gehouden op onze surfschool bij Strandtent Rapa Nui en het camp is gelegen op Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee / Zandvoort. De kinderen worden altijd gebracht en gehaald bij de surfschool.
 • Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

  Omdat je van surfen en al die andere activiteiten best wel trek krijgt, zorgen wij voor een lekkere en gezonde lunch, genoeg te drinken en gezonde tussendoortjes.
 • Met hoeveel kids zit ik een klasje?

  Bij ons krijg je in kleine groepjes van 6 kinderen surfles van gecertificeerde surf-instructeurs. Onze surf-instructeurs hebben allemaal een (up to date) Lifeguard en Surfcoach diploma. Ook vragen wij van iedere instructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op. Vaak begeleidt de surf-instructeur ook het middagprogramma. Daarnaast werken we met begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan.
 • Heb ik een zwemdiploma nodig?

  De kids die meedoen dienen allemaal een zwemdiploma A en B te hebben. Dit is voor hun eigen veiligheid en plezier in het water.
 • Wat als ik ook wil blijven slapen?

  Wil je op surfcamp en blijven slapen? Ga dan naar ons surfcamp van 12 tot 15 jaar!
  Ben je ouder dan 14? Kom dan gezellig naar Vlieland! Of wil je er een vakantie van maken met het hele gezin? Dan kan je een mooie plek reserveren op camping de Lakens.
 • Ik heb nog een vraag

  Als je ouders verder nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
  Stuur een e-mail naar: bloemendaal@surfana.com
  of bel met:+31 (0)6 81490663
 • "Onze kinderen hebben een fantastische week gehad. Ze lopen nog steeds vol trots in hun surf T­shirt rond. Heel veel dank voor alle goede zorgen, de professionele lessen (surfleraar Teddy was hun grootste held), de leuke spelletjes (het theezakje­ruilspel hebben ze hier deze week ook in de straat gespeeld), het lekkere eten, de mooie foto's (!) die jullie hebben gemaakt en de goede sfeer en begeleiding."

 • "Prettige sfeer, betrokken en vriendelijke leiding, liefde voor het surfen voor iedereen voelbaar. Het strand opruimen vond ik een subtiele toevoeging en heel goed."

 • "Onwijs goed leuk georganiseerd, leuke vrolijke begeleiding en enthousiaste mensen. Ook voor praatje aan eind van de dag. Kennen de kinderen. Aan het eind van de week zei hij dat het de mooiste week van z'n leven was hihi. Wij genoten van plezier dat hij had en de verhalen elke avond. Daarnaast laat ik hem met een veel geruster gevoel de zee in gaan. Volgend jaar zeker weer!"

 • "Op tijd het programma aangepast aan het weer, goed gevoel over de verantwoordelijkheden die de leiding neemt, ook aandacht voor omgeving en milieu en de ander kinderen in de groep, pluim voor de leiding en de surfcoaches!!"

 • "Hele enthousiaste begeleiding! Ondanks ook wat regen en wind hebben de kinderen zich geweldig vermaakt."

 • "Lotte wil volgend jaar zeker weer. Ze is zelfs aan het onderhandelen met ons of ze niet meer lessen mag nemen samen met Kees. En we moeten nu elke keer aanhoren als we op het strand zijn of de golven wel goed if niet goed zijn! Jullie enthousiasme is duidelijk besmettelijk! 😉 dank jullie voor de top week die lot heeft gehad!"

 • "We hadden met onze andere dochter al goede ervaringen met dit kamp op Bloemendaal en op Vlieland. Heel leuk is de afwisseling surfen en spelletjes, want een hele dag surfen is veel te vermoeiend voor de kids. Spelletjes waren ook erg leuk begreep ik van onze dochter. Het was top en volgend jaar wil ze weer komen!"

 • "Voor het tweede jaar op rij, een heerlijke surfweek gehad. Leuke spelletjes (het theezakje­ruilspel is favoriet), veel geleerd bij surfjuf Leonie en aan het eind vd dag beiden heel moe en tevreden. Top: de persoonlijke woorden op het diploma, de aandacht voor gezond eten (rijstcrackers, komkommer, water en veel fruit), en de relaxte omgang (met duidelijke regels) met de kinderen."

MORE CLEAR SURF ACTIVITIES FOR KIDS:

surfanakidscamp-0697