SURFEN IS VOOR IEDEREEN!

HET SURFPROJECT

Kinderen met het syndroom van Down, autisme en/of ADHD. Surfen is voor iedereen. Daarom is het Surf Project opgericht. Zodat juist deze kinderen veilig en met positieve begeleiding kunnen kennis maken met surfen.

Wij zijn een van de locaties waar de surflessen van het Surf Project plaats vindt. Tijdens de drieweekse surfcursus maken de kinderen kennis met golfsurfen. Naast het plezier van surfen, is het belangrijkste doel van het Surf Project dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen door deel te nemen aan zo’n stoere sport.

De surflessen worden gegeven door onze eigen gediplomeerde surfleraren. De surfleraren die meewerken aan het Surf Project krijgen voorafgaand een extra training voor het omgaan met deze kinderen. Daarnaast krijgt ieder kind één op één begeleiding van een ervaren vrijwilliger van het Surf Project. Door deze opzet voelen de kinderen zich direct bij aanvang van de lessen veilig om het water in te gaan en kunnen ze meteen genieten van de sport.

Wil je meer weten over het Surf Project of je kind aanmelden voor deze te gekke surf ervaring? Kijk dan op SURFPROJECT.NL

een week surfles