TIJD VOOR EEN NIEUWE WEBSITE, REDEN VOOR EEN FEESTJE!

Tijd voor een nieuwe website,

reden voor een feestje!

Het nieuwe seizoen is begonnen, de eerste surflessen zijn van start gegaan en een officieel openingsfeestje staat gepland. Seizoen 2017 waar Surfana 10 jaar bestaat en waar het tijd is voor een nieuwe website.

Deze winter hebben wij hard gebouwd aan een nieuwe website en kunnen wij jullie vol trots mededelen dat we de lucht in zijn gegaan!

In de nieuwe website kun je alles terug vinden over het brede aanbod aan surflessen, surf clubs, kids camps en is de website overzichtelijk, duidelijk en staat het vol mooie foto’s en filmpjes.

Ga samen met ons terug in de tijd op onze vernieuwde blog of op de pagina ‘over ons’ en zie wat wij de afgelopen 10 jaar samen met jullie hebben beleefd.

Wij kijken vol liefde terug op 10 hele mooie jaren Surfana Zandvoort en met een vooruitzicht op het Surfana Festival, nieuwe surf trips die gemaakt gaan worden en ontelbaar veel golven die gepakt gaan worden hopen wij jullie dit seizoen terug te zien op het strand om samen te genieten van dit feestje, genoemd het leven.

Wij zijn stoked.

Liefs,

Surfana

Ps. Vergeet niet 18 maart, 13:00 in je agenda te zetten. Kom gezellig langs op het strand voor warme chocolademelk, een surfsessie en afteren we bij het openingsfeestje van Rapa Nui.