Werknemer van de week: Cathelijne De Jager!

Meet onze Surfani: Cathelijne De Jager.

Cathelijne

Geen Surfana zonder onze Surfana family. Wij zijn iedereen onwijs dankbaar die samen met ons de liefde voor het surfen doorgeeft en samen te kiezen voor de levenstijl die we leven. Samen inspireren, creëren en delen.

De werknemer van deze week is: Cathelijne De Jager! Omdat je altijd met een brede lach in het huisje staat en je de surfschool al ready hebt voordat de eerste meeuw wakker is! Super bedankt voor al je inzet en alle kinderen staan al te springen om surfles te hebben van jou tijdens het kidscamp weken.

Waarom werk jij bij Surfana?

Ik werk bij Surfana omdat ik het heerlijk vind om zoveel tijd buiten door te brengen! De surfschool is een fijne plek waar de mensen gezellig zijn en je vooral lekker jezelf kan zijn.

Wat is je droom?

Om dingen te kunnen blijven doen, met de mensen om mij heen die mij gelukkig maken. Met deze dingen hoop ik mijn droom te bereiken die voor nu nog geheim is ????????

Wat is je lievelings surfbestemming?

Mijn lievelings surfbestemming is tot nu toe in Nieuw-Zeeland geweest, Gisborne. Dit omdat de locals zo vriendelijk waren, de surf heel goed was en het heel chill rustig was.

Met wie lig jij graag in het water en waarom?

Ik lig graag met mensen in het water die een fijne energie om hun heen hebben en die het surfen willen delen. Want surfen voor mij is gezelligheid, mooie golven pakken met fijne mensen om me heen.

Wat is jouw ultieme zomergevoel?

Mijn ultieme zomergevoel is. Zon, zee, strand. Biertjes drinken rond het kampvuur en vrij zijn.

Wat zou jij graag aan iedereen willen meegeven?

Volg je gevoel en luister naar je hart. Mega cliché maar het is zo. Geld hebben we nodig maar maakt ons niet gelukkig. Geniet van de kleine dingen in het leven. Zorg dat je mensen om je heen hebt die je energie geven.