Werknemer van de week: Menno Wels

MEET ONZE SURFANI: MENNO WELS!

Geen Surfana zonder onze Surfana family. Wij zijn iedereen onwijs dankbaar die samen met ons de liefde voor het surfen doorgeeft en samen te kiezen voor de levenstijl die we leven. Samen inspireren, creëren en delen.

De werknemer van deze week is: Menno Wels! Omdat je met zoveel enthousiasme de kids camps draait, wij altijd op je kunnen rekenen en bouwen en we je onwijs gaan missen als je jouw reis gaat maken naar Hawaii en Australie.

Waarom werk je bij Surfana?

Ik werk bij Surfana Zandvoort omdat ik het leuk vind om mijn passie voor surfen met anderen te delen. Je werkt in de natuur en de mensen die komen om te leren surfen brengen goede energie mee. Daarnaast worden collega’s vrienden en zorg je samen voor een fijne werksfeer.

Wat is je droom?

Mijn droom is om barrels te surfen en Frans te leren in Tahiti!

Wat is je lievelingsboard?

Mijn lievelingsboard is de gele Softtech 8’0 of de Roxy 9’0 van de surfschool. Ik heb dit jaar alleen maar softtops gesurfd en daar heb ik super veel plezier mee gehad.

Wat is je favoriete surfbestemming?

Toen ik net begonnen was met surfen heb ik heel veel leuke tijden beleefd in Zarautz, Spanje. Mooie omgeving, fijne camping, lekkere ijsjes, leuke golven en lieve mensen! Mijn laatste trip in Galicië, Spanje was ook heel tof. Met vrienden van de surfschool wildkamperen, gezellig samen eten en rustige stranden 🙂

Met wie lig je graag in het water en waarom?

Ik lig graag met mijn broertje in het water. Hij heeft een toffe surfstijl en ik doe altijd extra mijn best als hij net een golf heeft gepakt en terug peddelt, zodat hij mij ziet surfen! Het is sowieso fijn om met gezellige mensen in het water te liggen, omdat je met surfen ook vaak aan het wachten bent op golven. Dan is het leuk om even een gesprekje te hebben met iemand

Wat is jouw ultieme zomergevoel?

Na een dag met surflessen geven aan enthousiaste mensen, vind ik het leuk om met vrienden nog even van het zonnetje te genieten. En voor de surfschool te chillen met een stuk pizza en een glas bier. Dat is wel mijn ultieme zomergevoel..

Wat zou je graag aan iedereen willen meegeven?

Ik zou iedereen willen adviseren om een activiteit in de natuur te gaan doen. Of het nou fietsen door de duinen is of vissen bij een meer of in de zee. Surfen mag natuurlijk ook! Ik merk altijd dat ik dat soort dingen super fijn vind en dat ik altijd denk: dit zou ik vaker moeten doen. Daarnaast ga je de omgeving en de aarde meer waarderen!