Werknemer van de week: Robbie Den Boer!

Meet onze Surfani: Robbie Den Boer.

Geen Surfana zonder onze Surfana family. Wij zijn iedereen onwijs dankbaar die samen met ons de liefde voor het surfen doorgeeft en samen te kiezen voor de levenstijl die we leven. Samen inspireren, creëren en delen.

De werknemer van deze week is: Robbie Den Boer! Omdat je kei en kei hard hebt gewerkt om het hele surf camp in elkaar te klussen. Omdat we het fijn vinden om je erbij te hebben en we houden van je enthousiasme en motivatie elke keer weer als je bij ons aan de slag gaat.

Waarom werk jij bij Surfana?

Toen mijn broer 3 jaar geleden surfinstructeur werd besloot ik mij aan te melden als boardcaddy. Ik was pas 14 en had nog amper bijbaantjes gehad, maar ik wist al na één seizoen dat ik nooit meer zo’n chill baantje zou vinden. De hele dag werken op het strand, het vele surfen en alle leuke collega’s hebben me veel goeds gebracht de afgelopen jaren.

Wat is je droom?

Ik zou nog steeds graag een professionele surfer willen worden. Of profvoetballer. Als dit niet lukt hoop ik een mooie baan te vinden met de studie Business Analytics waar ik dit jaar aan ga beginnen. Wellicht bij Surfana ????

Wat is je lievelingsboard?

Bij Surfana vind ik het kleine roze Roxy board het fijnst. Ik heb geen idee welk board ik zelf zou kopen. Voor mij maakt het vaak ook niet heel veel uit op wat voor board ik surf! ????

Wat is je lievelings surfbestemming?

De mooiste plek waar ik ooit heb gesurft was Laguna Beach in Los Angeles, ik zou daar graag nog eens heen gaan. Verder waren Biarritz en Zarautz ook heel nice. Zuid-Afrika is een plek waar ik nog nooit ben geweest, maar wel nog een keer zou willen surfen.

Met wie lig jij graag in het water en waarom?

Ik heb denk ik nog nooit in mijn eentje gesurft. Altijd was ik wel met vrienden of familie. Het maakt niet heel veel uit met wie ik in het water lig, als we maar veel golven kunnen pakken en lol hebben.

Wat is jouw ultieme zomergevoel?

Het ultieme zomergevoel is voor mij de hele dag buiten zijn op plekken waar je niet elke dag komt. Veel surfen, veel voetballen en veel muziek. Het liefst nog een paar festivals meepakken en uiteraard lekker werken bij Surfana.

Wat zou jij graag aan iedereen willen meegeven?

Veel mensen denken dat je goed moet kunnen surfen om bij Surfana te mogen werken. Dit is natuurlijk onzin, want zelf kon ik er ook vrij weinig van. Wat ik heb geleerd is dat Surfana veel meer is dan alleen surfen. Het gaat om lol hebben met elkaar, zowel in het water als op het strand. Daarom bestaat Surfana ook niet alleen uit de surfschool, maar ook uit het Surf camp en het Surfana Festival. Je hoeft dus helemaal niet goed te kunnen surfen, als je zelf maar gemotiveerd bent en dat op anderen kunt overbrengen.