Over ons

Al sinds 2007 geven we surfles in Zandvoort. Inmiddels hebben we onze passie voor het surfen en de Noordzee aan tientallen duizenden mensen mee gegeven. We werken alleen met de beste materialen, zitten midden op het strand en vinden het tegek om dit ultieme geluk met een ieder die hier voor openstaat te delen.

Surfana

Onze liefde voor de surf zorgde ervoor dat steeds meer mensen kwamen surfen en hier super enthousiast over waren. Dit gaf de mogelijkheid om naast surflessen in Zandvoort, ook surflessen in Vlieland te nemen (surfschoolvlieland.nl), te blijven slapen op ons surfcamp (surfcampbloemendaal.nl), met ons mee te gaan op surfvakantie (surfanasurftrips.nl) en het leven met ons te vieren op ons festival (surfanafestival.com).  Sinds 2013 is onze officiele naam Surfana Zandvoort maar gebruiken we nog onze websites surfzandvoort.nl en surfschoolzandvoort.nl.

Surf & Stress

Het leven kan soms aardig verwarrend zijn. Stress, burnout of het gewoonweg even niet weten wat je wilt in het leven. Onze ervaring is dat een potje surf, natuur & lol maken wonderen doet. Kortom, kom een keer langs bij onze surfschool en je onderdompelen in onze wereld.

Choose the good life
Surfana

Crew